Planning

  • Startgewicht – 2951 gram.
  • Uiterlijke invuldatum voor deelname – 18 januari.
  • Start Rijpingsproces – Zaterdag 13 januari.
  • Eerste weging – Vrijdag 19 januari (7 dagen rijping).
  • Tweede weging – Vrijdag 26 januari (14 dagen rijping).
  • Derde weging – Vrijdag 2 februari (21 dagen rijping).
  • Bekendmaking winnaar – Vrijdag 2 februari.
  • Prijsuitreiking – Zaterdag 3 februari.
BLIJF OP DE HOOGTE

RAAD JIJ HET GEWICHT?

Deze prachtige ribeye wordt bij ons in de rijpkast ongeveer 21 dagen gerijpt tot het is getransformeerd tot een super smaakvol stuk dry-aged vlees. Tijdens het rijpproces zal dit grote stuk ribeye zijn best doen om wat grammetjes af te vallen!

Denk jij te weten wat het gewicht van de ribeye is na het rijpproces? Vul dan het formulier hiernaast in. Zo maak je kans op een reservering voor twee, waarbij voor ieder een mooi stuk van deze ribeye gegrild zal worden en er een mooie fles rode wijn klaar zal staan!

Via Facebook houden we jullie op de hoogte van de afvalrace middels een periodieke weging om te zien of je in de juiste richting zit… De deelnemer die het dichtst bij het uiteindelijke gewicht van de laatste weging zit wordt uitgeroepen tot de “MeatWatchers Winnaar” en kan op zaterdag 3 februari * komen genieten!

* De prijs dient op zaterdag 3 februari te worden geclaimd, dit omdat het vlees dan van de beste smaak en kwaliteit is. De winnaar krijgt uiteindelijk een persoonlijk bericht via Facebook.

Kun je zelf niet, dan is de prijs éénmalig overdraagbaar aan iemand anders.

Helaas, meedoen kon tot en met donderdag 18 januari.