Het Dorrup On Tour

Genieten van de specialiteiten van Het Dorrup waar en wanneer u maar wilt? Het Dorrup on Tour komt naar u toe! Vier uw verjaardag in de tuin, organiseer een bedrijfsjubileum in de loods of is er een andere goede reden voor een feestelijke gelegenheid? Wij verzorgen graag de smakelijke beleving!

Live cooking op locatie op onze mega grote houtskool BBQ Smoker. Naast de bekende BBQ klassiekers zoals saté, hamburgers en braadworsten maken wij ook de lekkerste Amerikaanse specialiteiten zoals pulled pork of BBQ chicken. Alle gerechten worden op locatie bereid, een ware beleving voor uw gasten.

Speciale verzoeken, wensen of heeft u gasten met allergieën? Geen probleem, onze chefs maken alles naar uw wens klaar!

Het Dorrup On Tour

Het Dorrup on tour; niet zo maar een BBQ

Speciaal voor het Dorrup on Tour hebben wij dit 6 meter lange en smakelijke monster laten bouwen op het frame van een aanhanger. Met bijpassende Amerikaanse truck komen wij bij in stijl bij u voorrijden. Zo heeft u meteen een stoere aankleding te pakken voor uw feest.

Door de enorme omvang en slimme bouw is het mogelijk om voor kleine en grote groepen show cooking te organiseren.

Biertruck Logo

Het Dorrup On Tour meets the Beertruck

Om uw gelegenheid helemaal af te maken kunt u ook via ons de Biertruck boeken! Een Amerikaanse bezorg truck, omgebouwd tot een waar bierparadijs! De biertruck heeft meerdere tappunten ingebouwd, waardoor u overal kunt genieten van een vers getapt biertje. Natuurlijk kunt u kiezen voor een smakelijk pilsje, maar ook is het mogelijk om te gaan voor heerlijke speciaalbieren voor de fijnproevers.

Een ding staat vast, als u op uw event deze mega grote BBQ Smoker en De Biertruck laat voorrijden, maakt u een onuitwisbare indruk op uw gasten!

Staat die 6 meter aan pure BBQ power straks bij jou?

Boek nu Het Dorrup on tour

Via info@hetdorrup.nl of 0251-823455 kunt u de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid bespreken. Wij horen graag van u!

Let op: bij elke boeking komt een van onze gespecialiseerde Chefs.
Het is niet mogelijk de BBQ smoker los te boeken.